Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار خبرگزاری فارس در تاشکند، «آی بیک عثمان‌اف» سفیر ازبکستان در اسلام آباد و «ظفر زمان رنجا» معاون اول وزیر راه آهن و رئیس اجرایی راه آهن پاکستان در شهر «اسلام آباد» دیدار و تعمیق روابط بین دو کشور در زمینه حمل و نقل، اجرای ساخت خط ریلی «مزار شریف- پیشاور» را بررسی کردند.

در این دیدار تاکید شد که اجرای این طرح در آینده فرصت‌های بسیار خوبی را برای همگرایی لجستیکی و اقتصادی مناطق ازبکستان، افغانستان و پاکستان ایجاد و همچنین امکان افزایش تعداد گردشگران، تبادلات فرهنگی و تقویت بیشتر روابط برادرانه بین مردم را فراهم می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طرف پاکستانی در این دیدار تاکید کرد که «بخارا» و «سمرقند» مراکز مهم معنوی تمدن اسلامی هستند. مانند دیگر مسلمانان جهان، پاکستانی‌ها نیز آرزوی زیارت از این شهرهای باستانی ازبکستان را دارند.

رنجا نتایج نشست «پاکستان-افغانستان-ازبکستان» در حمل و نقل و لجستیک که در تاریخ 26 و 27 مارس در شهر «ترمذ» برگزار شد را بسیار ارزشمند خواند.

پس از این دیدار، توسط سفارت یک نشست ویدئویی طرف پاکستانی با «اکمل کمال‌اف» سرپرست معاونت رئیس هیئت مدیره «راه آهن ازبکستان» سازماندهی شد.

طرفین در این نشست ویدئویی روند آمادگی برای امضای برنامه مراسم‌ها («نقشه راه») مبنی بر اجرای طرح ساخت خط ریلی «مزار شریف-پیشاور» را بررسی کردند.

مبادلات بازرگانی ازبکستان و پاکستان در سال 2021 میلادی در سطح 181 میلیون و 500 هزار دلار قرار گرفته است.

هم اکنون در ازبکستان 163 شرکت با سرمایه سرمایه گذاران پاکستانی فعالیت می‌کنند.

بر اساس گزارش وزارت امور خارجه ازبکستان، پاکستان استقلال این کشور‌ را در تاریخ 22 دسامبر سال 1991 میلادی به رسمیت شناخته و در تاریخ 10 می سال 1992 میلادی بین این دو کشور روابط دیپلماتیک برقرار شده است.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: خط ریلی مزار شریف پیشاور مقامات ازبکستان و پاکستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۶۶۵۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات انسداد مرزهای شرقی توسط فراجا؛ ساخت دیوار ۴ متری

جانشین فرمانده فراجا درباره طرح جدید این نهاد برای انسداد مرزهای شرقی کشور و اجرای آن با همکاری ارتش توضیح داد.

به گزارش مشرق، چندی پیش خبری مورد اجرای طرح انسداد مرزهای شرقی کشور منتشر و اعلام شد که بناست دربازه زمانی ۳ ساله دیوار بتنی ۴ متری، سیم خاردار، فنس و جاده اصولی در مرزهای مشترک میان ایران و افغانستان ساخته شود. در همین راستا نیز جانشین فرمانده فراجا توضیحاتی بیشتر از اجرای این طرح را ارائه کرده است.

سردار قاسم رضایی درباره اجرای طرح انسداد مرزهای شرقی گفت: مسئولیت مرزهای کشور با فرماندهی انتظامی است و مرزبانی وظیفه کنترل و مدیریت مرزها را دارد. در بعضی از مرزها مانند مرزهای شمال غربی و مرزهای شرقی، تهدیداتی از آن سوی مرزها وجود دارد که ما با آن مقابله می‌کنیم.

جانشین فرمانده کل انتظامی کشور ادامه داد: به عنوان مثال، حمل و نقل مواد مخدر یا تردد اشرار و حتی نفوذ تروریست ها ممکن است از این مرزها صورت بگیرد. در همین راستا و بنابر درخواست پلیس مقرر شد انسدادهای فیزیکی در این مرزها ایجاد شود تا کنترل و مدیریت آنها بهتر صورت گیرد.

رضایی اظهار کرد: بنابراین با مدیریت فراجا و استفاده از نظرات کارشناسی مرزبانی و بودجه‌ای که دولت تامین کرده است، مقرر شد از امکانات مهندسی رزمی ارتش جمهوری اسلامی ایران در ساخت این دیوارها نیز استفاده شود. در صورت نیاز با سپاه پاسداران نیز هماهنگی‌هایی صورت خواهد گرفت و از ظرفیت آنان نیز استفاده خواهیم کرد. در واقع این طرح، طرح پلیس است که ارتش به خاطر داشتن دانش فنی مناسب اجرای آن را بر عهده گرفته است. در مجموع فراجا مسئول تامین امنیت مرزهای کشور است.

وی با بیان اینکه همه منطقه دیوارکشی نخواهد شد، افزود: تنها در نقاطی که آسیب‌پذیری وجود دارد این انسداد فیزیکی ایجاد می‌شود. علاوه بر آن، مرزبانان و مرزنشینان غیور ما نیز در تامین امنیت مشارکت دارند. خوشبختانه تجهیزات خوبی نیز برای رصد و پایش مرزها در اختیار فراجا قرار دارد و البته این تجهیزات بیشتر هم خواهد شد.

دیگر خبرها

  • سفرهای سریالی مقامات سعودی به پاکستان برای تجارت و سرمایه‌گذاری
  • تکمیل کریدور ریلی ترانس افغان تا سال ۲۰۲۷
  • خط ریلی زاهدان-کویته نیازمند تبدیل تفاهم‌نامه به قرارداد عملیاتی
  • فرجام مجاهدی که نامش بر دانشگاه صنعتی نشست
  • اعلام جزئیات ساخت دیوار ۴ متری در مرزهای شرقی کشور
  • جزئیات انسداد مرزهای شرقی توسط فراجا؛ ساخت دیوار ۴ متری
  • آغاز ساخت المان مزار شهید مدافع وطن احسان بابایی
  • حضور طالبان در نشست کشورهای اسلامی
  • رایزنی طالبان با ترکیه در کابل
  • امیرعبداللهیان: احتمال توقف جنگ در غزه نسبت به گذشته قدری افزایش پیدا کرده است